Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства (Малки)

New

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства

За разлика от Дракона, Кучетата Фу, Чи Лин, Pi Yao не е толкова познато. Въпреки това , във вселената на фън шуй, се предполага, че то е не по-малко значимо по сила от Дракона, особено що се отнася до защита...

More details

496 Items

7,99 лв

Add to wishlist

More info

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства

 

За разлика от Дракона, Кучетата Фу, Чи Лин, Pi Yao не е толкова познато. Въпреки това , във вселената на фън шуй, се предполага, че то е не по-малко значимо по сила от Дракона, особено що се отнася до защита. Често обърквано с мистичните кучета Фу или Чи Лин поради сходните им черти. Поради факта, че са символични животни, няма твърдо правило по отношение на физическите им изяви.

Pi Yao е небесно създание което има един рог, Чи лин или Китайския Еднорог също, въпреки , че понякога може да намерите и Pi Yao с два рога. И двата символа са свързани с храмове и често са поставяни в основата на входа за да прогонват злите духове. В тази връзка Pi Yao е по-малко използван като пазител на храмове, тъй като тази роля обикновенно е дадена на Кучетата Фу или лъвовете.

Пекин, като бивш имперски град има изобилие на Дракони във всички форми и размери, докато Шанхай,градът на търговията и финансите е приел Pi Yao като пазител и ангел-хранител. Никой китайски град не е показвал такава преданност и почит към Pi Yao, а това е един от най-развитите китайски градове. Много от хората приписват този успех на благосклоната защита на този символ.

Силата на Pi Yao

Символът е особено търсен от китайски магнати и бизнесмени. Освен китайски императори , които са поръчвали изработката му от бронз, заможни търговци също са проявявали желание за отливането му в тяхна чест. Такива древни Pi Yao идват с имената на собствениците им и са специално направени да съдържат и предават силата им през вековете. Традиционно символа се използва за лична защита и когато са изработени специално с тази цел, защитават опазването на здравето и богатството на собственика им.

Въпреки това много фън шуй майстори предпочитат нов Pi Yao, които никога не е бил използван преди това, защото никога не можете да знаете какви видове негативни енергий и мисли може да бъдат акумулирани от собственика му!

Pi Yao и великия Херцог /Юпитер/ Tai Sui

Във фън шуй ролята на Pi Yao, не може да бъде омаловажена, тъй като е единственото същество, което може да успокои Tai Sui или Великия Херцог на Юпитер, от чийто гняв с право се страхуват всички. Ако се изправите директно пред Tai Sui може да си навлечете гнева му, и никои смъртен не може да излезе победител от този сблъсък! Разбира се, дори ако случайно или неволно това се случи, да седите или спите в неговата посока, грешката е направена и вие ще понесете последствията, които са обикновенно понижаване в кариерата, финансови загуби или поражение относно делата ви. Ефектите са по-лоши, ако работата ви е свързана с военни или конкуренция, тъй като вашите съперници могат да постигнат лесна победа над вас.

Фън шуй практикуващите обикновенно изчисляват посоката на Великия херцог на Юпитер, която се променя всяка година, тъй като да се изправите директно срещу него може да унищожи и най-добре скроените планове. Той заема 15 град. на компаса и като Бог на годината, оказва огромно влияние над живота ни.

Pi Yao на помощ

За щастие Pi Yao може да успокои Великия Херцог с присъствието си в дома или офиса ви. Затова е отлична идея да го имате под ръка, особено ако не знаете посокaта в която се намира Tai Sui. Присъствието му под формата на фигурка или талисман е единственият начин да успокоите яростта на Tai Sui , ако случайно сте го "обидили".

Лесно и красиво лечебно средство

Поради факта, че ние непрекъснато се движим, преместваме и рядко седим на едно място, може да се окаже, че сме пред погледа на Великия Херцог по няколко пъти на ден, без да съзнаваме това. Това може би, е обяснение защо някои внимателно обмислени и блестящи идеи, които представяте на шефа си не са приемани или защо дискусия между приятели става внезапно неприятна или получавате главоболие при посрещане на важен клиент.Възможният отговор е, че вие можете да седите в най-лошата възможна посока пред Tai Sui.

От друга страна, ако посетите шефа си или имате важен клиент ако Великия Херцог на Юпитер ви подкрепя от зад, можете да очаквате безпроблемнно 'плаване' по целия път!

Притежавайки или носейки Pi Yao, можете да се разположите навсякъде , знаейки , че сте защитен срещу гнева на Tai Sui, където и да сте!

Материал: Керамика

Цена 7.99 лв. за 1 брой

 

 

www.ФънШуй.com е мястото, където ще намерите всичко свързано с древното китайско изкуство за живота Фън Шуй. Ако желаете да направите оригинален подарък, който да изразява личното ви отношение и да носи духовно пожелание изпълнено с хилядолетната мъдрост на Фън Шуй философията, в интернет Фън Шуй Магазин www.ФънШуй.com сте попаднали на точното място. www.ФънШуй.com Ви предлага най-неизчерпаем асортимент Фън Шуй артикули на най-добра цена ! При нас ще намерите Фън Шуй Хотей (Смеещ се Буда); Фън Шуй Ганеша; Фън Шуй Божества - Чи Лин (Драконови коне); Фън Шуй Божества -Пи Ю; Фън Шуй Куан Ин (Богиня на Милосърдието) ; Фън Шуй Кучета Фу; Фън Шуй Тримата Звездни Мъдреци Тримата Звездни Мъдреци - Фу, Лу и Шу (често наричани и Тримата Звездни старци); Буда; Фън Шуй Дракон; Фън Шуй ТИГЪР; Фън Шуй Сова; Фън Шуй Трикраката Жаба; Фън Шуй Бик; Фън Шуй Феникс; Фън Шуй Патици Мандаринки; Фън Шуй Драконо-костенурка; Фън Шуй Слон; Фън Шуй Кон; Фън Шуй Змия; Фън Шуй Гривни от Полускъпоценни Камъни; Фън Шуй Колиета от Полускъпоценни Камъни ; Фън Шуй Пръстени; Фън Шуй Обеци; Тибетски Гривни Шамбала; Фън Шуй Монокристали; Фън Шуй Лотос; Фън Шуй Пагода; Фън Шуй Кристал; Фън Шуй Сърце от Розов кварц; Фън Шуй Свещ; Фън Шуй Ароматерапия; Фън Шуй Вятърен; Фън Шуй Тибетски Чаши на Желанията; Фън Шуй Камбанки; Фън Шуй за Богатство ; Фън Шуй за Любов ; Фън Шуй Златни Кюлчета ; Фън Шуй Китайски Фенери ; Фън Шуй Ветрила ; Фън Шуй Картини ;Фън Шуй за Спалня; Фън Шуй Принципи; Фън Шуй Символи , Фън Шуй Съвети.
Консултантите на Фън Шуй Магазин www.ФънШуй.com са винаги на Ваше разположение и очакват въпросите Ви свързани с Фън Шуй. Не се колебайте да ни пишете или да ни потърсите на телефона за Фън Шуй съвети или поръчки.
Информирайте се за редовните ни Фън Шуй Промоционални Оферти в полето "Промоции".
Желаем Ви Приятно Пазаруване, Щастие и Хармония с продуктите на Фън Шуй Магазин www.ФънШуй.com !

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства (Малки)

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства (Малки)

Фън Шуй Божества -Пи Ю – Ловци на Богатства

За разлика от Дракона, Кучетата Фу, Чи Лин, Pi Yao не е толкова познато. Въпреки това , във вселената на фън шуй, се предполага, че то е не по-малко значимо по сила от Дракона, особено що се отнася до защита...

Write a review